Itsearviointi ja palaute

Sivuston arviointi ja oman työskentelyn arviointi

Vastaa seuraaviin kysymyksiin:

Palautetta sivustosta:

  • Mitä hyvää, mitä huonoa, miten kehittäisit? Kommentoi alle.
Advertisement

14 vastausta kirjoitukseen “Itsearviointi ja palaute”

  1. veeraww 29 maaliskuun, 2012 klo 7:22 am #

    Liian sekava, ei oikein tiennyt mitä pitäisi tehdä. Varmaan kuitenkin ihan hyvä idea, jos kerkeäisi perehtyä kunnolla.

  2. eetuhagman 5 huhtikuun, 2012 klo 7:59 am #

    Oli aika sekava sivusto, oli vaikeaa tehdä asioita. Kurssit ovat niin lyhyitä, niin ei ehkä hirveän järkevä tehdä tällaista sivustoa vain yhden kurssin ajaksi. Klassikon lukeminen oli kuitenkin ihan mukavaa ja muiden esseiden kommentointi.

  3. peliu 5 huhtikuun, 2012 klo 8:03 am #

    Ihan hauska idea, ja sivustosta oli vähän hyötyä tietojen etsimiseen. Sivusto oli vielä kuitenkin hieman sekava, ja kokeiluluonteesta huolimatta liian paljon aikaa meni hukkaan. Hyvä, että opeteltiin esim. seuraamaan netin kirjallisuuskeskusteluja, mutta ehkä siihenkin käytettiin liian paljon aikaa. Oppiminen varmasti siirtyy jossain vaiheessa enemmänkin tietotekniseen suuntaan, mutta sitä ennen järjestelmien pitää olla kehittyneempiä.

  4. hannakaisa94 5 huhtikuun, 2012 klo 8:03 am #

    En oikein pitänyt ajatuksesta, että äikän tunneilla käytettäisiin jotakin nettisivua ja käytettäisiin tietokoneita. Pidän perinteisestä opiskelutavasta varsinkin äikän tunneilla ja erityisesti keskusteluista. Toisaalta löysin lukemastani klassikosta mielenkiintoista tietoa klassikkopaletin tehtävien pohjalta. Sivusto on vähän sekava. Alkukurssista olin ihan pyörällä päästäni, että mitä pitää tehdä ja missä ja mitä pitää laittaa nettiin. Kurssi on kohta lopussa ja nyt ymmärsin ehkä jotakin sivuston hienoudesta.Olisin ymmärtänyt sen varmasti aiemmin jos olisin jaksanut perehtyä sivustoon kunnolla.

  5. himmic 5 huhtikuun, 2012 klo 8:04 am #

    Vähän ehkä sekava kun on niin monta linkkiä sinne, tänne ja tuonne ja sitten menee ihan sekasin mikä oli se oikea linkki. Kuitenkin mukavampi työskentelytapa kuin tavallisella tunnilla istuminen, mukavaa vaihtelua siis. Oli myös kivaa että pystyi lukemaan muiden esseitä!

  6. tzirp 5 huhtikuun, 2012 klo 8:05 am #

    Paletissa itsessään ei mielestäni ollut vikaa, oli vain vaikeaa motivoida itsensä käymään siellä. Kirjallisuuden tyylikaudet käytiin läpi palettijutusta täysin irrallisesti, mikä oli tavallaan miinuspuoli – kurssi olisi saanut olla kokonaisuutena yhtenäisempi.

  7. essinerg 5 huhtikuun, 2012 klo 8:08 am #

    Sivustosta ei ollut juuri mitään hyötyä. Samat asiat olisi voinut huomattavasti helpommin tehdä normityöskentelytekniikoilla. Lisäksi esseiden ristiin kommentoiti on jokseenkin epämukavaa (vaikka siihen osallistuinkin). Sivusto oli myös vähän sekava: alakohtia voisi vähentää tai jotain.

  8. johannestolvanen 5 huhtikuun, 2012 klo 8:08 am #

    Klassikkopaletista ei ollut suuremin hyötyä esseen kirjoittamisessa. Apua sain lähinnä ”näkökulmia klassikkoon” – sivulta. Suurin hyöty netin käytöstä saadaan siinä, että sen kautta on helppo lukea muiden kirjoituksia ja kommentoida niitä.

  9. tuukkamakinen 5 huhtikuun, 2012 klo 8:16 am #

    Minulla ei ole mitään parannusehdotuksia klassikkopalettiin. Paletti oli mukava ja monipuolinen lähde, josta oli paljon apua esseen kirjoittamisessa. Kiitos hyvästä kurssista ja kätevästä internet sivusta, jota voin käyttää tulevaisuudessakin.

  10. anumyllyniemi 5 huhtikuun, 2012 klo 8:17 am #

    Koin sivuston sekavana. Kurssit ovat niin lyhyitä, että klassikkopaletin käyttöön ei oikein kerennyt pääsemään mukaan. Sivuston idea on kuitenkin ihan hyvä, se voisi toimia, jos olemusta paranneltaisiin ja sivuston käyttöön perehdytettäisiin paremmin. Harva jaksaa kotona perehtyä sivuston saloihin. Olisi myös hyvä, ettei sivuston käyttö rajautuisi yhteen kurssiin – näin sivuston käyttö ei jäisi niin turhaksi.

  11. camillarantanen 5 huhtikuun, 2012 klo 8:18 am #

    Koneella työskentely oli mukavaa. Toisten esseiden kommentointi oli ihan hauskaa, mutta aika loppui (ainakin omalla kohdallani) hieman kesken. Kirjallisuusesseen kirjoittamisessa oli ihan tarpeeksi hommaa, joten joitakin ylimääräisiä tehtäviä (kommentoinnit, itsearvioinnit) klassikkoopalettiin liittyen olisi voinut jättää vähemmälle, tai itse kirjoittamiseen olisi voinut varata enemmän tunteja.

  12. hiiru 5 huhtikuun, 2012 klo 8:18 am #

    Oli hyvä, kun on sivusto, josta tarkistaa asioita ja nähdä muiden kommentteja. Kuitenkin sivusto on vähän sekava ja aluksi vei aikaa löytää mitään. Paineet esseen onnistumisesta olivat aika suuret, kun sen voi lukea niin moni. Klassikkopaletti on varmasti hyödyllinen sivusto, mutta kurssissa se oli vähän turhan aikaavievä.

  13. henrikahlstrand 5 huhtikuun, 2012 klo 8:19 am #

    Jos koko kurssi olisi ollut nettityöskentelyä olisi ollut enemmän motivaatiota käydä klassikkopaletissa kotona. Koko netti työskentely tuntui vähän turhalta, keskityin enemmän normi tunteihin. Klassikkopaletti sivusta oli kuitenkin hyötyä klasikko asioissa ja kommentointi toimi netissä hyvin.

  14. jenni 17 huhtikuun, 2012 klo 7:51 pm #

    Sivustolla oli ehkä liian suuri rooli kurssilla kokonaisuudessaan, ottaen huomioon sen, että se keskittyy lähinnä esseisiin ja klassikoihin. Tyylisuunnat olivat nettityöskentelyn takia jokseenkin irrallaan muusta kurssin sisällöstä. Oli tosiaan vaikeaa hahmottaa kurssin kokonaisuutta, koska töitä tehtiin niin koneella kuin käsinkin. Oli myös vaikeaa arvioida kuinka paljon olisi tarkoitus kommentoida. Täällä on kyllä hyviä linkkejä äidinkielen opiskeluun ja harrastamiseen, mikä on plussaa, mutta enemmänkin voisi olla. Voisiko olla mahdollista laajentaa sivustoa niin, että se sisältäisi jopa kaikille äidinkielen kursseille sopivat oppimismateriaalit ja linkit laajana, mutta selkeänä kokonaisuutena?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: