LUKUKOKEMUSTA JAKAMAAN

Monet lukevat kirjoja vain omaksi ilokseen. Tällä kurssilla totuttelemme keskustelemaan lukukokemuksistamme ja ajatuksista, joita kirja herättää. Koska olet jo kirjoittanut kirjallisuusesseesi, olet pohtinut ja prosessoinut klassikkosi sanomaa ja olisi sääli, jos ajatuksesi jäisivät vain omaan päähäsi ja opettajalle sujautettavalle paperille. Siksi olemme luoneet Kirjallisuusesseitä-kategorian (löytyy sivupalkista ja etusivulta), johon jokainen voi tuoda omat tuotoksensa ja jossa muut kurssilaiset pääsevät niitä kommentoimaan.

1.Valitse  Kirjallisuusesseitä-kategoriasta vähintään kaksi eri esseetä (huom! myös kaksi eri kirjaa), joita kommentoit (esim. Miltä kirja vaikuttaa? Haluaisitko lukea sen? Jos olet jo lukenut sen, oletko samaa mieltä kirjoittajan kanssa? Onko kirja mielestäsi klassikko ja miksi? jne).

2. Klassikot elävät myös muualla kuin äidinkielen kirjallisuuden opetuksessa. Etsi verkon ihmeellisestä maailmasta blogi tai keskustelu, jossa ruoditaan juuri sinun lukemaasi klassikkoa. Osallistu keskusteluun vähintään yhdellä perustellulla kommentilla, jossa esittelet omat näkemyksesi ja otat kantaa toisten esittämiin ajatuksiin. Seuraavassa on linkkejä erilaisiin blogeihin ja keskusteluihin (huom! voit kommentoida myös blogia, jota ei löydy listalta):

Kuinka lisään kirjallisuusesseeni sivustolle?

MINNE SEURAAVAKSI?

Yhteinen matkamme alkaa olla lopuillaan. Jatka vielä Lopuksi-osioon.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: